Posted By Costin

ltv.ro prinde contur


Chiar cand ma intrebam cum o sa arate arhiva ltv.ro (am primit in urma cu cateva zile un mesaj pe Facebook prin care eram anuntat ca miercurea aceasta se va intampla inca un live), am observat ca site-ul a fost relansat, cu meniu, structura coerenta, tot tacamul.

Si, pe langa Founders, emisiune ce se transmite miercurea de la 10:00, astazi avandu-l ca invitat pe Andrei Radu, fondatorul Galei Premiilor eCommerce, pe site a mai aparut si un promo la Universitaria, o emisiuni sustinuta de catre organizatia sutdenteasca ASER.

Asadar, astazi avem Founders la 10:00 si Universitaria la 18:00, urmand ca la ora 20:00 sa aiba loc o tragere la sorti pentru un Video CV gratuit(?), participantii la aceasta tragere la sorti fiind abonatii newsletterului emisiunii Universitaria.

Note de subsol:
1. Andrei Radu – Director Link2eCommerce. Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.