Posted By Costin

S-a “lansat” revista COMICS!


Salutare
s-a lansat Revista COMICS nr. 3: http://www.revistacomics.ro/index.html aveti toate info mai jos
si daca va intereseaza puteti deveni partener media al revistei, adica sa anuntati si la voi fiecare nou nr al revistei (adica o data la 2 luni) si in schimb bagam sigla refresh.ro pe ultima coperta a revistei (atat print cat si online), pe site si pe blog.

Zic ca Octavian nu s-a orientat tocmai bine. Deh, nu-i vina mea. In alta ordine de idei, revistacomics.ro se lauda cu 40.000 de cititori online ai numarului precedent, revista fiind disponibila si in format electronic, pe site. Iar comicariile sunt chiar funny :-).

Petrecerea de lansare a fost aseara, la Base Cafe, unde ati fi putut pune mana si pe varianta tiparita a revistei. Altfel, pe site-ul revistei este specificat ca numarul poate fi cumparat de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments