Posted By Costin

Simplus lanseaza indexa.ro


Simplus, pionier al solutiilor prin SMS in Romania, a lansat zilele acestea indexa.ro, un site de anunturi din domenii destul de variate, de la imobiliare si auto, pana la locuri de munca, servicii diverse sau matrimoniale. Si cand nu te mai astepti ca un site de anunturi mai poata aduce ceva nou, iata doua intreprinderi interesante de la indexa.ro:

a) desktop widget

Utilizatorii pot descarca (5MB, .exe) un widget de desktop pe care il pot folosi pentru a putea primi alertele licitatiilor si anunturilor de pe indexa.ro, insa si pentru a beneficia de legaturi directe catre sectiunea de jocuri de pe site, sau servicii precum starea vremii sau cursul valutar.

b) Layar Reality Browser

In cazul in care esti interesat sa-ti cumperi, de exemplu, o casa intr-o anumita zona, poti folosi layar-ul indexa.ro, folosind aplicatia Layar, aplicatie disponibila in mod gratuit utilizatorilor de Iphone si smartphone-uri cu Android (download: Android | iPhone).

Cu ajutorul acesteia, vizitatorii pot identifica prin intermediul localizarii GPS locuintele puse la vanzare in zona respectiva, distanta pana la acele case, precum si cateva imagini pentru a o putea identifica.

Beat that!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments