Posted By Costin

thedeals.ro, de la MB Dragan


Saptamana trecuta, MB Dragan a lansat thedeals.ro, un agregator de discount-uri ce parseaza zecile deja de site-uri ce ofera reduceri si promotii.

Întregul concept al platformei este să ajute utilizatorul, aducând într-un singur loc, organizat, ofertele tentante ale tuturor site-urilor de specialitate. Utilizatorul câstigă timp, bani şi energie, lăsând la o parte frustrările ce apar atunci când trebuie să cauţi în prea multe locuri.

Mihai Dragan

Partea misto e ca nu trebuie sa-ti faci cont, insa te poti abona la un newsletter pe care ti-l poti customiza in functie de categoriile de interes pentru tine si orasul in care locuiesti. Partea mai putin buna e ca arata uratel rau (Hey! I’m not a designer!) si nu imi dau seama ce site-uri parseaza. Oferta cu divortul, de exemplu, nu e de gasit.

Stabilisem la NetCamp 2010, in decembrie, ca in Romania sunt 29 de groupoane. Intre timp acest numar este foarte posibil sa fi crescut. A numarat cineva cate agregatoare sunt? 🙂

Note de subsol:
1. Mihai Dragan – manager MBDragan. Twitter | Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments