Posted By Costin

“Avioane” ajunge aplicatie de Facebook pentru Piratii din Caraibe!


Cu siguranta cel mai promovat film in blogosfera romaneasca de pana acum a fost si este Piratii din Caraibe, pe ape si mai tulburi, cel de-al patrulea film din seria (Piratii din Caraibe) in care Jack Sparrow, personaj intrerpretat de catre Johnny Depp, ne incanta cu aventurile sale contra timp in cautare de comori, corabii sau fantani ale tineretii.

Dupa ce trei agentii s-au luptat in avanpremiere si competitii offline si online, Republika Interactive a lansat una dintre cele mai faine aplicatii de Facebook de pana acum, dupa cum bine observa in urma cu o saptamana si Alexandru Ciuca, o reeditare a jocului “Avioane” pe care il jucam pe caietele de matematica in scoala generala.

Aplicatia e un joc cu 10 nivele, utilizatorii avand insa posibilitatea de a duce consecutiv la bun sfarsit doar doua dintre acestea, o pauza de 3 ore care urmeaza fiind “starea de oboseala” a piratului. Avand un numar limitat de ghiulele, Jack Sparrow iti da posibilitatea de a obtine mai multe, ori raspunzand la un quiz, ori postand trailerul pe wallul, ori chemandu-ti prietenii in ajutor.

Vezi aplicatia Piratii din Caraibe.

Cum nu exista concurs pe Facebook fara premii, utilizatorii care-si lasa datele de contact participa la marea tragere la sorti din dimineata zilei de 13 iunie pentru o croaziera pe Corabia Piratilor de pe Tamisa. Aplicatia pe facebook a fost asezonata si cu o campanie pe bloguri, de display, bannerul nefiind altceva decat jocul propriuzis :-)).

Vezi un demo pe costin.ro.

Inainte de aceasta, in faza de teasing, a mai existat o aplicatie de Facebook (Echipaj din Caraibe), tot de la Republika Interactive, aplicatie prin intermediul careia iti alegeai un tip de pirat (Betiv, Glumet sau Don Juan), iti alegeai un tip de status in conformitate cu piratul pe care ti l-ai ales si puteai sa-l postezi pe wallul unui prieten.

Daca si prietenul tau intra in aplicatie, intra in echipajul tau, ideea fiind de a-ti crea un echipaj, caci se cauta pirati (acesta fiind de altfel si inceputul filmului Piratii din Caraibe, pe ape si mai tulburi) si de a intra astfel in topul celor mai tari pirati de Facebook. 🙂

Note de subsol:
1. Alexandru Ciuca – Managing Partner @ Superior Media. LinkedIn | Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.