Posted By Costin

Ce legatura este intre Mihai Pricope (ex Adobe) si Vlad Stan?


Ambii au jucat in clipuri de prezentare a unei aplicatii Augmented Reality pe coperta unei reviste: Mihai pentru Top Gear (premiera in Romania), in martie 2010, Vlad pentru ultimul numar din revista Biz, disponibil de azi de dimineata la chioscuri.

Pentru a-l putea vedea pe Vlad Stan in cateva ipostaze inedite, incepand cu cea a profesorului genial care descopera formula magica a succesului in antreprenoriat pana la cea a antreprenorului care impartaseste din experientele personale de business, cititorii trebuie sa pozitioneze revista Biz in dreptul webcam-ului dupa accesarea adresei revistabiz.ro/ar/

Pentru noi, acesta este inca un proiect prin care ne continuam misiunea de a inova in print si de a ne surprinde cititorii cu idei creative. Am vrut sa ilustram cat mai bine cum arata noul antreprenor din Romania, folosind o modalitate inovativa si un personaj surprinzator, care stapaneste perfect noile reguli ale jocului. Nu puteam gasi o persoana mai potrivita pentru acest rol decat Vlad Stan.

Marta Usurelu, redactor sef Biz

Iata si making-of-ul de la filmarea pentru coperta Biz.

Note de subsol:
1. Mihai Pricope – consultant IT (ex-evanghelist Adobe). LinkedIn | Twitter | Blog
2. Vlad Stan – CoFounder Navidoo, Trigwee si SeedMoney. LinkedIn | Twitter
3. Marta Usurelu – redactor sef Revista biz. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.