Posted By Costin

Ce poti face in limita a 5MB de date oferiti de Vodafone cu 10 lei in roaming?


Vodafone Romania a lansat astazi doua noi extraoptiuni pentru clientii care calatoresc si au nevoie de internet, comunicatul de presa precizand faptul ca sunt doua noi optiuni avantajoase de date pe mobil in roaming, cu valabilitate de 24 de ore sau 7 zile.

Clientii Vodafone care au programat o scurta excursie in strainatate, sau calatoresc pentru cateva zile pentru afaceri, se pot bucura de acces instant la e-mail, Internet sau retelele sociale preferate cu optiunea Internet pe mobil Roaming 24h, valabila in 15 state UE*. Aceasta include 5MB trafic de date, valabil o zi, la un tarif de 2,48 Euro/zi (TVA inclus).

In plus, utilizatorii optiunii Internet pe Mobil Roaming 24h pot sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil din alte 28 de destinatii din lume** si beneficiaza de 5MB trafic de date inclus, valabil o zi, la un tarif de 6,2 Euro/zi (TVA inclus).

Clientii Vodafone Romania pot, de asemena, naviga in roaming timp de o saptamana, cu optiunea Internet pe mobil Roaming 7 zile, valabila in toate cele 43 de tari mentionate, ce include 25MB trafic de date, pentru 12,4 Euro (TVA inclus).

De mentionat si faptul ca pentru cele doua optiuni de Internet pe mobil, traficul suplimentar in roaming in tarile mentionate (vezi mai jos) este taxat cu 1.24 Euro/MB ( TVA inclus). Indiferent de optiunea activata, traficul efectuat cu alti operatori se tarifeaza cu 9,92 Euro/MB (TVA inclus). 😀

Lasand insa costurile suplimentare la o parte, te intreb: ce poti face cu cei 5MB? Comunicatul de presa a avut 127K :-). Clipul cu Cristian Manafu pentru Cinema LG sa tot aiba peste 5MB (flv-ul), ajungand cu tot cu celelalte elemente ale paginii sa depaseasca lejer 10MB.

Din 2 lucruri pe care le-am facut astazi, am consumat jumatate din cei 25MB valabili 7 zile. La modul cel mai serios acum, cred ca nici macar Twitter nu poti folosi 7 zile, fara sa intri pe niciun link, si sa nu intri in depasiri. Corect?

Tarile mentionate sunt urmatoarele:
* Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.
** Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia si Turcia.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments