Posted By Costin

e-Cont, un produs “fara mana, fara picior” de la Millennium Bank


Dupa cum probabil stiti, la inceputul lunii ne-am amuzat cu testul Homo Indooris (am identificat rapid 1, 2, 3, 4, 5 blogguri care au initiat testul), iar Millennium Bank a lansat in urma acestui teaser produsul e-Cont (primul-e-cont.ro), primul cont curent din Romania (in lei, plus un card de debit, plus acces la serviciile Internet Banking si Call Center) cu zero drumuri la banca si fara comisioane.

I-ar fi putut spune “fara mana si fara un picior”, luand in considerare faptul ca il poti deschide fara sa bagi mana in buzunar (comisioane 0) si fara sa scoti piciorul afara din casa – dureaza doar 10 minute – (ti-l deschizi de acasa sau de la birou, fara sa mergi la ghiseu, fara cozi, etc,), insa s-au hotarat in cele din urma la e-Cont. Suna mult mai bine, ca pentru refresh.ro :-).

Odata cu acest produs, Millennium lanseaza si un concurs, deoarece Homo Indooris este obligat sa ma iasa din habitatul sau din cand in cand, cu premii: (1) o masina MINI One (premiul oferit cu sprijinul Automobile Bavaria), (2) un scuter Vespa, (3) o bicicleta BMW (tot cu Automobile Bavaria) si (4) 200 euro saptamanal.

Iar tema concursului este simpla. Trebuie sa realizezi un clip video sau o fotografie cu cel mai outdoor lucru pe care il poti face indoor! Detalii aici, o scurta demonstratie mai jos. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments