Youtube, 6 ani, 3 miliarde de afisari pe zi!


Youtube a implinit luna aceasta 6 ani de existenta, insa a asteptat cateva zile in plus fata de aniversarea de anul trecut pentru a sarbatori cei 6 ani impreuna cu depasirea unui nou milestone: 3 miliarde de video views pe zi, cu 50% peste numarul de afisari pe care il inregistra la aniversarea precedenta.

O alta cifra interesanta semnalata pe Youtube Blog si in infograficul de mai sus este 48, insemnand numarul de ore de video pe care utilizatorii serviciului le urca pe youtube.com in fiecare minut. Impresionant.

Si cum Youtube nu a pregatit (surprinzator, as spune) nici un clip special pentru acest eveniment (nu a schimbat nici sigla, ca anul trecut), echipa din spatele blogului Youtube ne semnaleaza urmatorul clip. Baietelul are 6 ani, evident. 🙂


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments