Posted By Costin

bestjobs.ro ajunge pe TV cu “Liga Profesionista de Joburi”


Bestjobs.ro va lansa o campanie de comunicare pe TV. Ideea spotului a fost generata in-house, media este gestionata de catre McCann, iar spotul a fost filmat la Stage-Expert, de catre regizoarea Raluca Mirescu-Ungureanu.

Liga Profesionista de Joburi, mesajul campaniei, asigura continuitate mesajelor utilizate in trecut (Lupta pentru viitorul tau, Gaseste-l pe cel mai bun). Un pas urias, as putea spune, de la clipul campaniei “Ce-i aia bestjobs?“, derulata in toamna lui 2009!

Later edit: Spotul de mai jos se va derula (incepand cu 3 iunie) pe Antena 1, Antena 3, Prima TV, B1, AXN, Discovery si Realitatea TV.

Frantura din comunicatul de presa:

Mesajul este in concordanta cu conceptul si denumirea site-ului (BestJobs, competitie, performanta) si asigura continuitatea cu mesajele utilizate in trecut (Lupta pentru viitorul tau, Gaseste-l pe cel mai bun). Ca si in sport, cariera este in mainile candidatului si in plus, castiga nu cel mai puternic, ci cel mai motivat.

Prin aceasta noua campanie de comunicare, BestJobs doreste sa isi consolideze pozitia pe piata. BestJobs este o companie orientata spre oameni, iar in campanie s-a apelat la suscitarea unor reactii emotionale. Obiectivul este acela de a demonstra utilizatorilor ca este necesara o reactie comportamentala (folosirea celor mai bune instrumente existente pe piata in recrutarea online) pentru ca beneficiul (un job bun) sa fie obtinut.

Asocierea cu sportul deschide posibilitati multiple de executie pentru campaniile viitoare. Ideea a fost generata in-house, media fiind gestionata de McCann Erickson Romania, iar spotul produs la Stage-Expert cu regizoarea Raluca Mirescu-Ungureanu.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments