Posted By Costin

BizSpark Camp II, eveniment pentru startup-urile de tehnologie


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Joi, 2 iunie 2011, incepand cu ora 08:30 (vezi programul), la Bucharest Hubb, startups.ro si Microsoft BizSpark organizeaza a doua editie a BizSpark Camp, eveniment dedicat in special start-up-urilor care fac parte din programul BizSpark, insa, de data aceasta, participarea este deschisa si pentru alti dezvoltatori software interesati de temele de discutie.

Evenimentul va avea ca tema “Why am i using the Cloud?” si se va baza pe studii de caz prezentate de start-up-uri din cadrul BizSpark, precum si de antreprenori cu experienta in domeniu. Participarea este gratuita, insa, cum numarul de locuri este limitat, accesul se face doar pe baza unei inscrieri la redactia [@] startups [.] ro si de confirmare primita din partea acesteia.

Microsoft BizSpark este un program pentru start-up-uri ce se deruleaza pe o perioada de pana la trei ani si ofera software, suport si vizibilitate pentru companiile nou infiintate din domeniul tehnologiei. Inscrierea firmelor in BizSpark este gratuita.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.