Posted By Costin

Campania de promovare a Romaniei pe CNN, Eurosport si Euronews. VIDEO


Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat ieri startul campaniei de promovare Romaniei ca destinatie turistica pe trei posturi de televiziune cu acoperire internationala: CNN, Euronews si Eurosport.

Actiunile de publicitate vor consta in difuzarea de spoturi publicitare de 30 si 20 de secunde (1 spot general de prezentare de 30 sec si cate 2 spoturi de 20 sec pentru turismul in natura si cel cultural), campania avand o durata de un an de zile.

Cele 3 posturi de televiziune au fost selectate in functie de audienta saptamanala in randul persoanelor cu venituri peste medie care calatoresc in interes de afaceri si de placere de cel putin 6 ori pe an, conform datelor furnizate de European Media and Marketing Survey (EMS) pentru anul 2010.

Obiectivul general al campaniei este de a promova o imagine pozitiva a Romaniei ca destinatie turistica, de a creste gradul de cunoastere a tarii noastre pe plan international, de a consolida vizual bradul de destinatie, precum si de a creste numarului de turisti proveniti in speial de pe principalele piete prioritare identificate in Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului National 2007 – 2026.

Valoarea totala a campaniei de promovare este de 4,96 milioane euro, cu TVA inclus, din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional 2007-2013. Superb, as putea spune. (via mdrt.ro)

Clipurile le-am pus eu pe Youtube. Sa vedeti ce virale ies :-P. Ce parere aveti?Cu Facebook ce s-a mai intamplat? Stie cineva? Ultima data cand m-a interesat subiectul, reprezentanti ai Ministerului s-au intalnit Mark Cowan, head of emerging markets EMEA Facebook, pentru consultanta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments