Posted By Costin

Cat conteaza o zi din 840?


refresh.ro este unui dintre proiectele la care am muncit si la care tin, ghidat fiind si de valori si principii de care m-am tinut si la care am tinut no matter what. Si au fost situatii cand e posibil ca intr-un sistem de valori al oricarei alte persoane sa ma fi costat mai mult decat ar putea sa o faca blogul. Insa aici sta si toata frumusetea, cred. 🙂

Unul dintre principiile care stau la baza proiectului este consecventa. Sunt cateva articole pe blog in categoria Blogging in care am povestit mai multe despre acest aspect, despre motivele pentru care trebuie sa fii consecvent si toate celelalte care sunt direct legate de aceast comportament pe care, cand lucrezi la un proiect, e obligatoriu sa ti-l impui.

Ideea e ca, si nu multa lume stie, o singura zi din cele peste 840 de zile de cand am lansat refresh.ro a fost lipsita de continut. Din diverse motive si situatii de moment, nu am mai fost atat de grijuliu cu accesul la internet si… s-a intamplat. O zi din 840 de zile nu e un capat de tara pentru cititori, insa, pentru un perfectionist este o intreaga… drama. 🙂

Si, de atunci, umblu intotdeauna cu un stick de internet in rucsac. Sau cu intreprinderi de acest gen, care m-au salvat in zone in care picior de om patrunde cu greu (iar acum veti intelege si clipul de mai sus filmat in acel loc si urcat pe net 10 minute mai tarziu 🙂). Mai mut decat atat, la relansare am ales ca sloganul blogului sa fie “Doza zilnica de informatii“. Barem data viitoare sa-mi fie rusine si sa ies din casa in cazul in care nu o sa scriu intr-o zi.

Deh, cel mai rau sef al meu sunt… eu.

Si v-am povestit toate acestea pentru a sustine noua campanie Vodafone, in care utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc de acum, la Vodafone, trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Mobile Broadband si Cartela Internet Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments