Posted By Costin

Ce aplicatii online folosesti pentru editarea fotografiilor?


Fiind o activitate care imi place maxim, ma bucur ca o mare parte dintre fotografiile pe care le-am facut in ultima perioada au avut mai mult succes printre cititorii blogului personal / Facebook decat m-as fi asteptat, insa reactiile au venit si cu un set de intrebari, una dintre acestea fiind “Cu ce ai editat fotografiile?“.

Si pentru ca mi-ar placea sa cunosc si eu, la randul meu, alte tool-uri online ce intreprind diverse lucruri asupra fotografiilor pe care le facem (am renuntat la HTML5 Photo Editor de la Aviary despre care va povesteam prin aprilie), va semnalez befunky.com/create, o aplicatie pe care am descoperit-o cu ajutorul aceluiasi Google Chrome Webstore.

BeFunky va permite sa folositi diferite efecte (photo & artsy), forme, text, frames si multe alte intreprinderi de acest gen. Este un soft gratuit, insa pentru a putea avea acces la peste 100 de efecte exclusive impartite in 30 de categorii, la fonturi, forme si elemente grafice extra, ori posibilitatea de a salva fotografiile la aceeasi rezolutie la care le-ati urcat, exista o taxa ce poate ajunge maxim pana la $100 pe an.

Acum e randul vostru :-), nu inainte de a va lasa cu 5 exemple de fotografii editate cu BeFunky.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments