Posted By Costin

Ce proiecte romanesti ale momentului spera la investitii de peste 200.000 €?


Astazi, la Hotel Intercontinental, are loc VentureConnect, o platforma de business care facilitează intalnirea dintre antreprenorii romani din domeniul IT si potentialii investitori, atat romani, cat si straini. Dintr-un total de 38 de proiecte care au aplicat, 14 au fost alese pentru a putea convinge o serie de oameni interesati sa investeasca peste 200.000 euro.

Printre acestea, dintre cele mai cunoscute se afla Metropotam, proiect lansat in 2006 de catre Dragos Novac si detinut in prezent de un grup privat de investitori, si Squeeqly, un proiect despre care am mai discutat pe refresh.ro (vezi eticheta Squeeqly) si al carui focus este acela de a oferi comerciantiilor online cea mai buna solutie pentru a-si creste afacerea folosind retelele sociale.

Lista completa a proiectelor o puteti gasi aici, evenimentul poate fi urmarit pe Twitter aici

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Dragos Roua (antreprenor on-line in serie), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line) si Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare – FPP).

Note de subsol:
1. Dragos Novac – CEO/Co-Founder Krogos Software, FourHooks, Metropotam. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments