Posted By Costin

clickpentrufemei.ro a fost relansat


Via Mihai Dragan (articol) aflam despre relansarea clickpentrufemei.ro, site-ul saptamanalului cu acelasi nume, Adrian Toca subliniind faptul ca relansarea s-a intamplat in urma cu o luna de zile.

Site-ul raporteaza putin peste 80k vizitatori unici medie lunara pentru prima jumatate a lui 2011, insa altceva m-a facut sa scriu acest articol. Este pentru prima oara cand vad un site pentru care as putea afirma ca “va muri odata cu printul“, care print si-a injumatatit in ultimii 2 ani numarul de exemplare vandute.

Si, sincer, mi-ar placea sa ma puteti contrazice. Ar iesi de una bucata dezbatere interesanta, pe o nisa la fel de interesanta. Pentru multi publisheri. 🙂

Note de subsol:
1. Mihai Dragan – manager MBDragan. Twitter | Blog | LinkedIn
2. Adrian Toca -Project Manager Adevarul.ro, Click.ro, New Projects la Adevarul Holding. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments