Posted By Costin

Google +1, “Like”-ul de la Google


Dupa cateva luni de teste, butonul “Google +1” este disponibil tuturor detinatorilor de site-uri (non-Google) ale caror pagini se vor recomandate. Functioneaza pe acelasi principiu ca Like-ul de la Facebook (veti putea vedea contactele carora le-a placut pagina respectiva), insa…

+1 personalization on non-Google sites allows Google to tailor content and ads to you across the Web, based on your Google profile, +1 activity, and social connections. Google does this without sharing your information with outside websites. (de aici)

In limba romana, Google +1 inseamna mai multa informatie despre noi pentru Google search si ads, pe langa adresa IP, ori istoricul paginilor vizitate, in cazul in care folositi Chrome ori Google Toolbar, lucruri care influenteaza deja cele doua servicii Google. In cazul in care ati apucat sa folositi serviciul (ca utilizator), el poate fi dezactivat de aici.

Pentru proprietarii de site-uri, butonul il puteti lua de aici, fiind disponibile 4 marimi (15, 20, 24 si 60 de pixeli) si destule limbi printre care si a noastra :-). Contine doua coduri javascript, unul dintre ele trebuind sa stea in “head”-ul paginii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments