Posted By Costin

HTC Sensation, petrecerea de lansare


Petrecerea de lansare HTC Sensation a avut loc seara trecuta, la The Ark, in prezenta unui ocean de PR-isti de la McCann PR Romania si Vodafone, bloggeri si oameni din presa, insa si vedete TV si artisti precum Lucian Mandruta, Mircea Solcanu, Andi Moisescu, Mihai Sturzu etc.

S-a discutat despre nepoatele lui Andi, s-a trollat pe tema lipsei bloggerilor din campania HTC Sensation de la eveniment, apreciind insa tweet-urile (gg McCann!), s-au facut cateva propuneri pentru ca Arhi sa ajunga rapid la kilogramele pe care le avea pe vremea cand salva oamenii din incendii si, evident, ne-am cautat in privirile hostesselor. Sau am mai amintit despre nepoatele lui Andi? 🙂

PS. Fotografii si un unboxing cu HTC-ul lansat astazi gasiti, evident, tot pe refresh.ro :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments