Posted By Costin

Internet wireless in baruri, cafenele, stranduri si metrou? Cu 39 lei lunar!


RCS&RDS a lansat oficial Digi Wi-Fi, reteaua proprie de puncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet, in Bucuresti, si mai multe locatii din judetele Bihor, Sibiu, Brasov, Arges, Mures si Constanta. (via zf.ro).

Serviciul a fost lansat pentru a veni in intampinarea clientilor RCS&RDS care vor sa gaseasca o conexiune la internet in cele mai importante locuri pentru acestia, fie ca e vorba despre masa de pranz, se afla la o intalnire de afaceri sau cu prietenii, la cumparaturi, intr-o cafenea sau la restaurant.

Acces la Digi Wi-Fi au doar abonatii RCS&RDS la internet fix de pana la 100 Mbps sau la internet fix de pana la 50Mbps plus internt mobil prin modem USB sau pe telefonul mobil. Mai multe detalii gasiti la www.rcs-rds.ro/digi-wifi, adresa la care puteti gasi si o harta a hotspot-urilor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments