Posted By Costin

p4d.ro: “Nu costa nimic sa-ti pui o dorinta!”. Pareri?


Pe 31 mai, Bogdan Naumovici a lansat p4d.ro, un site ce se autodefineste prin moto-ul direct si la obiect: “Nu costa nimic sa-ti pui o dorinta!” (btw, mi-a placut la nebunie asta).

Am pornit un business online.Ideea este INVERSUL groupoanelor. De ce sa astept forever vreo oferta pe unul dintre jdemiile de groupoane,in loc sa spun AZI ce vreau sa cumpar si sa vad daca mai exista alti doritori?Pe grupurile astfel formate (ca niste cozi, care se muta in fata magazinului cu cea mai buna oferta), se vor “bate” vanzatorii,in “licitatii”,in fiecare joi.Pentru ca e nou,mi-ar folosi mult orice feedback. scria pe Facebook in urma cu cateva zile, Bogdan Naumovici.

Acesta a investit pana acum 60,000 de euro in acest proiect, adaugand ca faptul ca banii seriosi se vor investi abia atunci cand p4d o sa mearga asa cum ne dorim. Oricat de infatuat ar suna, nu exista nimic, in principiu, care sa opreasca p4d din a deveni platforma prin care toti romanii sa isi cumpere orice, la pret redus., intr-un inverviu acordat lui Dragos Stanca.

Note de subsol:
1. Bogdan Naumovici – Creative Director, 23 Communication Ideas. Facebook
2. Dragos Stanca – 39% Publyo, 91% Q2M. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments