Posted By Costin

2leva.bg, extensia 2parale.ro in Bulgaria


2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, s-a extins in Bulgaria cu 2Leva.bg, o retea similara de marketing afiliat adresata advertiserilor care vor sa se promoveze pe piata bulgareasca, beneficiind de avantajele si complexitatea aceleiasi platforme tehnice folosite si in Romania, 2Performant, care permite monitorizarea tuturor actiunilor generate de afiliatii din retea.

Reteaua 2Leva.bg numara deja 3 campanii, doua pe categoria fashion si una de domeniul IT&C, care pot aduce bani afiliatilor ce le promoveaza. Decizia strategica de extindere a business-ului 2Parale pe piata online din Bulgaria, la peste doi ani si jumatate de la lansarea in Romania, are la baza cresterea constanta a gradului de penetrare a internetului in tara vecina, precum si similitudinile la nivel de obiceiuri de consum si cumparare online.

Suntem convinsi ca experienta si know-how-ul dobandite in cei peste doi ani si jumatate de la aparitia 2Parale pe piata romaneasca vor juca un rol definitoriu in dezvoltarea 2Leva.bg si ne vor ajuta sa ne impunem intr-o pozitie similara pe piata din Bulgaria.

Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Potrivit datelor Eurostat pe 2010, gradul de penetrare a internetului in Bulgaria este de 43%, mai mare decat situatia din Romania, unde se estimeaza un procent de circa 36,8%. Acelasi raport Eurostat arata ca in jur de 11% dintre utilizatorii bulgari de internet sunt cumparatori online, spre deosebire de cele 9% procente din Romania. Mai multe informatii despre piata din Bulgaria gasiti in raportul Eurostat.

Note de subsol:
1. Dorin Boerescu – CEO 2parale.ro. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments