Posted By Costin

A doua bataie cu apa din Herastrau! ProFM, esti atent? :-)


Dupa succesul primei batai cu apa din Herastrau (vezi Peste 20.000 de utilizatori de Facebook vor participa la o bataie cu apa si Radiografia unei batai cu apa in Herastrau organizata pe Facebook), pe Facebook are loc o noua incercare de a strange bucurestenii la deja binecunoscutele fantani, impreuna cu sticle, pistoale cu apa, galeti sau orice alta intreprindere ce poate fi folosita in scopul unei flescaieli zdravene.

Evenimentul este programat pentru sambata aceasta, la ora 14:00, utilizatorii retelei de socializare Facebook il pot gasi aici si, judecand dupa ultimul comentariu, se pare ca gasca din ProFM nu poate lipsi de la eveniment. 🙂

Pana in acest moment s-au anuntat 6802 participanti, 1666 ar putea sa ajunga, iar de la 9715 utilizatori de Facebook inca se asteapta confirmare. 2349 stiu insa cu siguranta ca nu vor participa. Fotografii de la prima bataie cu apa din Herastrau sunt disponibile pe pagina de Facebook a refresh.ro. Iata si un preview :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments