Posted By Ioana

ADfel 2011 deschide usa “neconventionalilor” in Club Fabrica


ADfel, singurul eveniment dedicat publicitatii neconventionale, care se afla la a sasea editie, se va desfasura in perioada 15-21 august, in Club Fabrica. Organizat de IQads si 24-FUN, ADfel este singurul eveniment din Romania dedicat publicitatii neconventionale.

Organizatorii, IQads si 24-Fun, isi propun sa ofere publicului experiente de brand neasteptate, pe un teren complex de joaca, adica terasa, pub, club, sala de biliard, spatiu de antrenament pentru slackline, precum si un skatepark indoor.

La editia de anul acesta, pe langa cele 70 de executii si actiuni neconventionale – Seara de senzatii tari romanesti, concursul ADfel de karaoke, Muzeul armelor antitantari, Institutul de relaxare, Cele mai fine picioare de la ADfel, show-uri de stand-up, Seara sutienelor, ID-uri de mess la liber – la Ziua Culturala s-a inovat cu 30 de idei pentru muzee, institute culturale si ONG-uri.

Ziua Culturala va fi dedicata brandurilor culturale si sociale, concursului de parodii de reclame Grand Spoof. La Atelierele ADfel participantii au parte de programul de traininguri intensive si de ADfel Galleries – expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate.

Redactia IQads va pregati si pentru editia aceasta Suplimentul ADfel, un ghid de prezentare a festivalului si de ilustrare a fenomenului neconventionalului in Romania si in lume, care va fi distribuit impreuna cu 24-FUN.


View Comments
There are currently no comments.