Posted By Costin

Amy Winehouse si viralul de vineri


Inevitabil, decesul cantaretei Amy Winehouse a dat peste cap toate topurile clipurilor virale pe care le urmaresc, motiv pentru care nu-mi ramane decat sa va ofer top 3 melodii ale lui Amy care au strans in ultima saptamana peste 4.5 milioane de mentiuni pe Facebook si peste 40,000 de mesaje pe Twitter. Afisari pe Youtube? Doar Dumnezeu mai stie cate milioane ori zeci de milioane au inregistrat acestea impreuna cu copiile lor!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.

Amy Winehouse – Rehab

Amy Winehouse – Back To Black

Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments