Posted By Costin

Care sunt planurile IAB Romania pentru anul viitor?


Pe 14 iulie 2011 a avut loc Adunarea Generala a Membrilor IAB Romania, intalnire in cadrul careia s-a prezentat o retrospectiva a anului trecut si s-au votat planurile de actiune pentru anul 2011, noile standarde propuse si bugetul pentru anul in curs.

Care sunt planurile de actiuni viitoare ale asociatiei?

– Organizarea unor consilii in cadrul IAB, consilii care urmeaza sa desfasoare actiuni concrete in domeniul Standardelor, Activitatii Educationale, Evenimentelor, Public Affairs, Measurement-ului, Social Media, Research si Operatiunilor si care urmeaza sa fie coordonate de cate un membru al CD.

– Accentul mai mare pe zona educationala prin derularea unui program denumit IAB Academy care vizeaza organizarea de seminarii dedicate atat industriei de publicitate online cat si corporatiilor. De asemenea, se are in vedere posibilitatea colaborarii cu institutii de invatamant superior prin introducerea unor teme specifice publicitatii online in programele de curs atat la nivel undergraduate, cat si in cele de master.

– Organizarea de evenimente prin care sa se expuna oficial tabloul industriei de publicitate online, noi provocari sau trenduri, rezultatele unor studii sau cercetari ce vizeaza noi formate si instrumente de publicitate online.

Totodata, Ionut Oprea1 si-a anuntat retragerea din functia de Director Executiv al IAB Romania si a fost ales membru in Consiliul Director al Asociatiei. Viitorul Director Executiv al IAB Romania va fi ales de catre Consiliul Director, dupa prevederile noului statut al asociatiei, votat in cadrul Adunarii generale.

Note de subsol:
1. Ionut Oprea – General Manager, STANDOUT. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments