Posted By Costin

Doua de la protv.ro


Doua silence launch au avut loc zilele trecute pentru protv.ro.

– A fost lansat vocearomaniei.protv.ro, site ce va deservi Vocea Romaniei. Competitia va incepe din aceasta toamna pe ProTV si are sponsor principal operatorul de telefonie mobila Cosmote. Cei care doresc sa participe la auditiile din 2,3,4 si 5 august, ce vor avea loc in studiourile din Buftea, se pot inscrie gratuit aici.

– Odata cu lansarea de mai sus a fost implementat si header-ul ce va uni toate microsite-urile protv.ro sub aceeasi identitate vizuala cu site-ul canalului de televiziune omonim. Sper sa nu ma insel, insa vocearomaniei.protv.ro este primul. Vor urma, cel mai probabil, microsite-urile romaniiautalent.protv.ro, dansezpentrutine.protv.ro si happyhour.protv.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.