Posted By Ioana

Doua noi aparate foto de la Panasonic


Pe care le astaptam in teste. Evident. 🙂

Panasonic a lansat joi noul aparat foto LUMIX DMC-FZ48, parte a seriei FZ, camera care integreaza un obiectiv puternic cu zoom optic de 24x, functii de reglare manuala, inregistrare video FullHD la 1920 x 1080 si noi moduri de operare precum Creative Control si Miniature Effect.

Unitatea optica de 25mm ultra-superangulara Leica Dc Vario-Elmarit, echipata cu noua tehnologie Panasonic Nano Surface Coating, minimizeaza reflexia luminii si, implicit, aparitia efectelor de dublare sau blurare a imaginii, anunta compania.

Zoom-ul optic de 24x (echivalent cu 25-600 mm la o camera cu film pe 35 mm) poate ajunge pana la 32x cu ajutorul functiei Intelligent Zoom, imaginea pastrandu-si calitatea datorită tehnologiei Intelligent Resolution.

Noua camera DMC-FZ48 mai este echipata si cu un senzor de imagine Hi-Speed CCD de 12,1, utilizatorii putand sa inregistreze FullHD la 1920×1080 in format AVCHD.

Pentru a conferi utilizatorilor mai multa libertate in creatie, Panasonic a echipat FZ48 cu functii de reglare manuala atat pe foto cat si pe video, venind totodata si cu moduri noi de utilizare precum Creative Control sau Photo Style, la randul lor cu o varietate de optiuni presetate.

Mod iA (Intelligent Auto) asista utilizatorii ce prefera sa lase camera sa isi configureze singura functiile, in a obtine cele mai bune imagini in orice situatii.

Mai mult chiar nu trebuie sa va stresati ca va tremura mana. Datorita luminozităţii foarte bune, a stabilizatorului de imagine POWER O.I.S. si a modului Motion Deblur, imaginile surprinse cu FZ48 sunt lipsite de zone blurate, chiar daca subiectul s-a aflat în miscare sau i-a tremurat mana.

Panasonic anunta ca imaginile 3D realiste si mai puţin distorsionate, obtinute cu FZ48 pe modul 3D Photo pot fi vizionate cu un televizor VIERA 3D HDTV sau cu orice alt echipament compatibil MPO. Clipurile video pot fi inregistrate în format MP4 pentru a fi redate direct pe PC sau alte echipamente portabile, fara conversie. Ecranul LCD al camerei are o rezolutie de 460.000-dot.

Noul aparat va fi pus in vanzare in luna noiembrie, cu carcasa neagra, pretul urmand sa fie anuntat la o data ulterioara.

Marti a fost lansat si aparatul LUMIX FZ47, care are 12.1 megapixeli, senzor CCD si poate filma 1080p AVCHD Full HD video, cu procesor Venus Engine. Zoom-ul optic este de 24x si datorita procesorului care poate fi de pana la 32x daca folositi accesorii digitale, anunta Slash Gear.

Noul aparat dispune de stabilizator optic al imaginii si modul iA “inteligent auto”, împreună cu un sistem de fotografiere 3D. Pe partea din spate are un ecran de previzualizare de 3 inch. Panasonic Lumix FZ47 va fi scos la vanzare în luna august, la pretul de 399.99 de dolari.


View Comments
There are currently no comments.