Posted By Costin

Drona Vodafone


Zilele acestea, pe plaja din Mamaia se desfasoara Vodafone Double Sports, un eveniment sportiv in cadrul caruia voleiul si Facebook-ul intreprind cateva lucruri interesante impreuna cu cei care se afla in vacanta la Mamaia, insa si fanii paginii de pe Facebook.

Pentru cei care respira aerul curat dintre blocuri, Vodafone Romania transmite evenimentul live, pe Facebook, adresa la care puteti participa la oaresce competitii online unde, daca nu ma insel, puteti castiga un weekend de 2 persoane la Hotel Condor comentand sau apreciind clipurile cu intrecerile de pe plaja.

Mai departe va descurcati voi, acum sa revenim la titlu.


Cativa baieti din stafful Vodafone manuiesc cu mult calm, indemanare si precizie o imensa drona de care au atasat o camera GoPro Motorsport HERO HD, care are unica aplicatie de a filma de la inaltime partidele de volei pe plaja. Ideea e ca acestia urmaresc toata nebunia pe un ecran, de la sol. Cunoaste cineva de unde pot sa cumpar intreprinderea asta si cum se numeste?

Ma refer evident la posibilitatea de a vedea in real time ceea ce filmeaza GoPro Motorsport HERO HD. Aveti mai jos si un scurt clip video de dinainte de a o ridica de la sol. Multam!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments