Posted By Ioana

Evolio isi propune sa devina lider pe piata tabletelor Android, mizand pe Evolio Neura


– Later edit –
Pretul este 1499 RON Neura WIFI si 1899 RON Neura 3G., a declarat Alexandra Vadineanu, Manager Marketing/PR la TELEVOICE GRUP.

– Articolul initial –
Evolio a lansat luni in Romania tableta Evolio Neura, cea mai puternica tableta PC Android, noul dispozitiv avand doar 760 gr., autonomie mare, de pana la 10 ore de functionare continua, platforma deschisa si un ecosistem original de aplicatii si servicii. Producatorii anunta ca Neura este prima tableta care are preinstalate aplicatii romanesti pentru Android care ofera acces la continut în limba romana. De asemenea, noua tableta beneficiaza de servicii business precum videoconferinta, telefonie IP sau Cloud Computing.

Evolio pune la dispoziţia utilizatorilor Neura aplicatia de stiri Presaonline si libraria virtuala Evobook. Din luna septembrie tableta va avea si o aplicaţie care va oferi acces la continut video: posturi TV romanesti si filme, in regim Video on Demand. Neura dispune de toata paleta de conectivitate wireless, direct PC, internet, retea LAN avand integrate: 3G, Wi-fi N, Bluetooth, USB, SD, iar prin adaptor sau docking:HDMI, Ethernet.

Evolio ofera pentru companii pachetul de servicii Business Plus care cuprinde urmatoarele servicii asociate tabletei Neura: Serviciul de Videoconferinta, Serviciul de telefonie mobila VoIP cu integrare in sistemul PBX al companiei, Mobile VPN si desktop remote access, toate acestea furnizate la un nivel garantat de calitate si disponibilitate a serviciilor tip SLA (Service Level Agreement).

Utilizatorii pot folosi tableta Neura pentru a citi si edita aproape orice tip de document, (word, excel, powerpoint, etc.), pe care apoi il poate printa, sau eventual semna si retrimite. Acestia isi pot accesa computerul prin sistemul Remote Desktop Access si pot rula Windows sau orice aplicatie a companiei direct de pe tableta. Pentru clientii business care vor sa tina legatura cu colegii, exista posibilitatea apelarii, cu ajutorul unui headset, un interior din companie printr-o legatura criptata si la cost zero chiar daca se afla in strainatate (prin conectare la un hotspot). De asemenea, acestia pot face videoconferinte cu alti colaboraori care se afla oriunde în lume. Moda tabletei a trecut acum a început nevoia de tableta!” a declarat Liviu Nistoran presedinte Televoice.

Evolio Neura este echipata cu cel mai rapid procesor disponibil pentru tablete: Nvidia Tegra 2, 1 Ghz Dual Core, cu accelerare grafica de inalta performanta Full HD, si vine cu un display de 9,7 inchi, capacitiv, multitouch, de tip Wide View Angle.


View Comments