Posted By Ioana

Flanco deschide doua magazine noi


Flanco anunta ca va deschide vara aceasta doua magazine noi in Bucuresti, respectiv la Unirea Shopping Center si Galeria Carrefour Orhideea. Magazinul din Galeria Carrefour Orhideea urmeaza sa fie deschis la începutului lunii August, iar cel din Unirea Shopping Center in septembrie 2011. Flanco estimeaza ca vanzarile vor creste cu aproximativ 7-8%, in urma unei investitii de peste 5 milioane lei si crearea a 60 de noi locuri de munca in Bucuresti.

Cota de piata a Flanco in Bucuresti s-a dublat in 2011 fata de 2009, datorat atat unei strategii de vanzare imbunatatita, cat si extinderii retelei sau relocarii in spatii comerciale cu trafic mare“, a declarat Gabriel Peres, Sales Manager Flanco

Flanco a atins inca din luna aprilie cota de piata de 10% prognozata pentru 2011, cea mai mare din ultimii 4 ani, propunandu-si ca pana la sfarsitul anului cota de piata sa ajunga la 11%.

Pentru 2011 Flanco estimeaza ca piata de retail de electronice, electrocasnice si IT va atinge valoarea de aproximativ 1 miliard Euro, cu o estimare de crestere de aproximativ 5% fata de nivelul de aproximativ 1 miliard euro inregistrat în 2010, în conditiile unor vanzari mai bune în trimestrul 4 2011.


View Comments