Posted By Costin

Hacker-Pschorr, de la Mircea Georgescu


Cand l-am deschis, am avut impresia ca este un teasing la vreo campanie in blogosfera, iar Mircea Georgescu este un personaj creat special pentru acest eveniment din viata Hacker-Pschorr. 🙂

Dupa 5 minute insa, am descoperit ca Mircea Georgescu este developer la 1&1 Internet, are cont de Facebook, blog, si vrea sa castige 150 de beri Hacker-Pschorr cu like-uri pe Facebook. Asta daca nu e vreo conspiratie si chiar este un personaj inventat, ori participa la vreo campanie pe bloguri.

Daca insa nu ar fi vorba despre cele de mai sus, 9$ domeniul + 2-3 ore alocate constructiei paginii costa mai putin decat 150 de beri, corect? Nu ca-i tare ideea lui Mircea? 🙂 De curiozitate, a mai primit cineva acest e-mail?

Salut,

Numele meu este Mircea Georgescu si apreciez berea buna. Atat de mult incat am inceput sa mi-o fabric singur.

Particip la un concurs pe facebook si pot castiga 150 de beri Hacker-Pschorr daca strang multe like-uri la o poza.

Imi doresc cele 15 lazi de bere dar nu vreau sa trimit mesaje necunoscutilor de pe facebook pentru a obtine like-urile. Asa ca am facut www.apreciezberea.com si am rugat prietenii sa o promoveze.

Problema este ca, cu toate astea, persoanele care trimit spam au de castigat.

Rugamintea mea este sa vizitezi pagina iar daca ti se pare amuzanta sau demna de promovat sa actionezi in consecinta.

Multumesc,
Mircea Georgescu

Later edit: Am mai primit un email de la el.

Salut Costin,

Nu am cum să-ti mulţumesc suficient pentru articolul scris. Sincer. Sunt convins că o să creeze buzz-ul de care am nevoie pentru a mă umple de bere. Şi de sticle faine cu flip-top pe care le voi umple ulterior cu producţia proprie.

Am trimis aproape 50 de e-mailuri către diverşi bloggeri. Îmi imaginez că majoritatea au ajuns direct în trash sau marcate ca spam.

Am greşit o chestie: am spus 150 de beri în loc de 300. M-au indus în eroare cele 15 lăzi şi am scris greşit. Sunt 300 de sticle.

Mulţumesc încă o dată.
Mircea


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments