Posted By Ioana

iPhone 5 a declansat isterie in America: unul din trei americani si-l doreste, desi acesta inca nu exista


Isteria Apple nu pare sa isi piarda din intensitate in tara “mama”. Desi, pana in prezent, iPhone 5 este mai mult o necunoscuta, majoritatea americanilor isi doresc sa detina un asemenea model.

Potrivit unui studiu realizat de pricegrabber.com, 35% dintre respondenti (3.000 de persoane) au spus ca isi vor cumpara iPhone5 imediat dupa ce va fi lansat pe piata, adica 1 din 3 americani vor detine noul model de la Apple, scriu de la Huffingtonpost.

35% au precizat ca vor achizitiona iPhone 5 la un an dupa lansare, in timp ce 30% isi doresc sa il poata folosi pana la inceputul anului 2012. Cu toate acestea nici concurentii Apple nu stau rau. Numarul celor care declara ca prefera telefoane care folosesc sistemul de operare Android este in crestere. Un sondaj realizat in perioada ianuarie – martie 2011 arata ca 31.1% au spus ca planuiesc sa isi cumpere un telefon cu android, in timp ce 30% isi doreau un iPhone.

Cat despre noul iPhone5 se stiu deocamdata foarte putine. Pe bursa zvonurilor se sopteste ca acumulatorul noului telefon va avea o durata mai lunga “de viata” si s-ar putea sa fie lansat la mijlocul lunii septembrie.

Cei de la slashgear.com au obtinut informatii care ar lasa de inteles ca ultimul model din generatia iPhone va avea un design schimbat radical. Se pare iPhone revine la silueta curbata, iar capacul din spate va fi mai ergonomic si conic si mult mai subtire. Ecranul va fi mai mare, la fel ca si butonul de home.


View Comments