Posted By Costin

Karaoke la Social Media Camp 2011


Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, fara nicio introducere ori note de subsol :-), sa pasim impreuna in lumea muzicii, alaturi de o parte din cei mai talentati cantareti din zona blogosferei din Romania, unde, prin “o parte din“, intelegem (doar in cazul Social Media Camp 2011) rabdarea mea de a filma in acele momente. Va trebui sa apreciati efortul! 🙂

Mai aveam un singur clip, o versiune mai citibila a celui pe care il are si Victor pe blog, insa nu l-am urcat pe Vimeo deoarece undeva dupa primele 8 secunde am uitat ca am camera in mana si m-am imprietenit cu microfonul. PS. Sunt la fel de ragusit pe cat ma cunoasteti de 2 zile. Noi sa fim sanatosi si sa nu uitam ca nu as fi castigat concursul LG fara ajutorul celor care au participat alaturi de mine: Cristi Manafu, Victor Kapra si Dan Dragomir.

Ionut, arata-le tu intai, te rog, 2-3 lucruri. 🙂

Despre Social Media Camp 2011 am povestit la modul serios in 2 articole:
Social Media Camp 2011, concluzii dupa primele 2 zile
Social Media Camp 2011: concluzii finale si cateva fotografii


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments