Posted By Costin

Legaturi #3: Alexandre Almajeanu a cumparat 80% din fungift.ro


(magazine online) Alexandre Almajeanu, investitor francez de origine romana, a cumparat 80% din actiunile magazinului online fungift.ro, Marius si Laura Ciocan ramanand fiecare cu cate 10% din companie. (sursa) Alexandre mai detine actiuni si in alte proiecte romanesti printre care metropotam.ro, eRepublik.com sau 123flori.ro.

(e-learning) ZF a lansat, in parteneriat cu SkillSoft, o sectiune de e-learning pe www.zf.ro, prin care ofera la preturi preferentiale cursuri si alte instrumente de perfectionare folosite la nivel mondial de peste 10 milioane de clienti din 50 de tari.

Magazinul online de la adresa www.zf.ro/e-learning contine cursuri la preturi cu cel putin 10% mai mici decat pretul de lista, din 12 categorii tematice: de la management si leadership la vanzari, HR si customer service. (cp)

(cercetare online) Gemius, principala agentie de cercetare online din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si ABC Serbia au semnat un acord de cooperare pe termen lung in privinta auditarii audientei online.

Serbia va fi a 23a piata unde se implementeaza studiul gemiusAudience (denumit ABC gemiusAudience in aceasta tara) – cel mai bun instrument de masurare al audientei online. (cp)

Note de subsol:
1. Alexandre B. Almajeanu – investitor. Webpage | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments