Posted By Costin

Neogen vinde doizece.ro


Neogen S.A. vinde doizece.ro, o platforma de jocuri ce are 584.000 de utilizatori inregistrati, 202.000 de utilizatori activi, dintre care 22.000 de platitori. Sunt aproximativ 150.000 de jocuri jucate pe zi, cu o medie de 3 jocuri per persoana si average time on site 16 minute. Anuntul l-a facut Calin Fusu, director general Neogen S.A, pe blogul personal.

Vrem sa vindem Doizece.ro, pentru a ne focusa pe business-urile de servicii locale: BestJobs, Zumzi si Neogen. Procesul va fi urmatorul: voi scrie aici cateva informatii despre site, urmand sa completez cu detaliile solicitate pe calin at neogen ro. Voi lua in calcul ofertele venite pana la sfarsitul lunii iulie. Daca ofertele nu se vor ridica la un nivel minim pe care mi l-am propus, vom aplica ‘planul B’.

Desi nu este parte din prioritatile firmei (avem alocati doar 2 oameni de suport), Doizece genereaza >150.000 euro incasari anuale (in principal de la jucatori, potentialul de publicitate nu prea este valorificat), fiind profitabil.

Note de subsol:
1.Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments