Posted By Costin

Portret (viralul de vineri)


David Dvir, lead photographer la 2D Photography Inc, in Canada, a montat impreuna cu echipa lui ceea ce poate fi descris ca the ultimate Rube Goldberg photo shoot. Clipul a inregistrat peste 1 milion de afisari in 12 zile de cand a fost descoperit, ajungand saptamana asta pe locul 1 in Mashable Global Ads Chart, devansand clipul cu maimuta prezentat in urma cu 2 saptamani, ori binecunoscutul viral cu Angry Birds de la T-Mobile.

Pentru a reusi milionul de vizualizari, clipul a fost ajutat de peste 200,000 de preluari pe Facebook, peste 7500 de mesaje pe Twitter si aproape 250 de posturi pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments