Posted By Ioana

Renunti la Facebook pentru Google+?


Aparitia Google+ a fost intens mediatizata, iar internautii s-au grabit sa isi faca cont ca sa ii descopere misterele si noutatile. Fascinati de ce li se ofera, multi au abandonat Facebook.

Cei de la PC Mag au realizat un sondaj, iar rezultatele arata ca jumatate dintre respondenti, adica 3.091, au ales sa ramana pe Google+, renuntand la Facebook. 21% dintre respondenti (1.303 persoane) au precizat ca sunt indecisi, 12% (733 persoane) au spus ca nu si-au facut inca cont si doar 7% (428 persoane) au spus ca nu vor renunta niciodata la Facebook.

In ciuda rezultatelor sondajului, cei de la PC Mag se arata sceptici fata de exodul catre Google+, luand in considerare ca in prezent Facebook are peste 750 de milioane de utilizatori, desi multi dintre ei au inceput sa se plictiseasca.

Deocamdata nu se pot face prea multe speculatii pe aceasta tema luand in considerare ca Google+ s-a lansat in urma cu o luna, iar utilizatorii sunt inca in perioada “lunii de miere”, asa cum a fost si cu Facebook, in perioada de glorie.

Timpul va dovedi daca cei de la Google isi vor multumi utilizatorii fiind mai atenti cu securizarea datelor personale, una dintre problemele pe care nu au reusit sa o gestioneze cu brio cei de la Facebook.

Incercam si noi?

Renunti la Facebook pentru Google+?

View Results

Loading ... Loading ...

View Comments