Posted By Ioana

Samsung Galaxy R


Samsung Electronics a lansat miercuri, la Seul, Samsung Galaxy R, cel mai recent smartphone pe baza de Android 2.3 (Gingerbread), care va fi disponibil si in Europa din iulie. Samsung Galaxy R are un design metalic subtire si usor, procesor Dual Core si o gama vasta de functii avansate pentru experiente sociale si continut.

Carcasa are o grosime de numai 9,55 mm, iar greutatea telefonului este de 131 de grame. Samsung Galaxy R este prevazut cu o baterie de 1650 mAh cu tehnologia avansata Samsung de consum de enegie – asigurand 580 de minute de timp de conversatie si 550 de ore de stand-by. Cel putin pe hartie. :-). Mai adaugm si posibiliatea de a inregistra HD 720p si de a reda Full HD 1080p (Divx, WMV, MP4, H.264 B/P) la 30fps pe un ecranul tactil Super Clear LCD de 4,19”.

Iata si un clip de prezentare.

Anul 2011 se dovedeste a fi un an deosebit pentru Samsung ca lider in segmentul dispozitivelor mobile inteligente. Suntem foarte incantati de portofoliul de smartphoneuri Android. Consumatorii cauta dispozitive premium, rafinate cu performante avansate precum si o baterie rezistenta, iar Galaxy R raspunde tuturor acestor cerinte, a declarat Hankil Yoon, Vicepresedinte al Smartphone Product Planning Group in cadrul Samsung Mobile Communications Business.


View Comments