Posted By Ioana

Sony a lansat Sony Handycam® SX21E si SR21E cu ultra-zoom


Sony a lansat miercuri pe piata Sony Handycam SX21E si SR21E cu ultra-zoom cu care utilizatorii pot realiza clipuri video in culori vii si clare, la rezolutie standard, ce pot fi stocate pe cardul de memorie optional (DCR-SX21E) sau pe HDD (DCR-SR21E).

Sony Handycam SX21E si SR21E sunt dotate cu zoom optic puternic de 57x si zoom extins de 67x, mod Intelligent Auto, ecran LCD Clear Photo de 6,7 cm (2.7 inci), stabilizare optica SteadyShot, functie de detectare a fetei si iluminare, aplicatie PBM portabila pentru incarcarea facila a clipurilor video pe web si posibilitatea de a realiza back-up facil, fara ajutorul computerului, cu noul hard disk HD-PG5UB.

Cu noile camere distanta nu mai este o problema datorita zoom-ului extins foarte puternic, de 67x. Handycam DCR-SX21E filmează imagini vii, clare, inregistrand in acelasi timp sunet stereo pe un Memory Stick sau pe un card SD. De asemenea, ofera un timp generos de inregistrare, de pana la 61 de ore pentru clipurile de rezolutie standard, fiind echipat cu un hard disk incorporat de 80GB.

Obiectivul cu zoom optic de 57x, creat de Sony, cu care sunt dotate cele doua modele ofera prim planuri superbe, de o calitate impresionanta, iar stabilizatorul optic SteadyShot asigura imagini clare, reducand efectul neplacut al tremurului mainii. Pentru portrete sau filme de familie, functia Face Detection rafineaza expunerea, pentru a capta imagini cat mai naturale.

O caracteristică noua este modul Intelligent AUTO care recunoaste pana la 18 scene diferite. Noile modele DCR-SX21E si DCR-SR21E are joystick-ul plasat langa ecranul de 6,7 cm (2,7 inci), iar acesta permite navigarea rapida prin meniu si ajustarea setarilor.

Ambele modele asigura o partajare facila a clipurilor video pe internet. Software-ul portabil PBM incorporat simplifica incarcarea pe site-uri web cunoscute, ca YouTube, de la aproape orice computer cu conexiune la internet. Funcţia Direct Copy permite transferul usor al înregistrărilor video direct pe un hard disk, fara a mai fi nevoie sa conectaţi dispozitivul la un computer.

Noile camere video Sony Handycam SX21E si SR21E Standard Definition compacte si usor de folosit vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie 2011.


View Comments
There are currently no comments.