Posted By Ioana

Stiati ca parintii va spioneaza pe reteaua de socializare Facebook? :-)


Cel putin se pare ca se intampla frecvent in Marea Britanie. Nu ma indoiesc insa ca ar fi aplicabil si in Romania! Ne lipsesc doar statistici oficiale!

Emanciparea si tehnologizarea vietii are costurile ei. Daca in urma cu zece ani puteai sa iti “ascunzi” planurile, pe cat posibil, de parinti, acum e aproape imposibil daca ai cont pe o retea de socializare.

Un studiu, realizat de OnePoll, pe un esantion de 2.000 de persoane din Marea Britanie, arata ca peste 50% dintre parinti se folosesc de canalele de socializare ca sa isi spioneze/supravegheze copii, iar altii au precizat ca ar face la fel daca s-ar pricepe, anunta Time.

55% dintre respondenti au admis ca folosesc canalele de socializare ca sa urmareasca activitile online ale copiilor, iar 5% au admis ca ar face la fel daca ar putea.

11% au recunoscut cu si-au facut cont pe Facebook doar pentru a-si spiona “odraslele”, 13% au recunoscut ca s-au logat pe conturile prietenilor ca sa ii verifice, 15% au incercat sa se imprieteneasca cu ei, iar 4% au fost respinsi.

Rezultatele i-au suparat pe tinerii britanicii, dar nu e o veste suprinzatoare, doar se stie ca prin intermediul mediei sociale oamenii sunt urmariti. Sa fie vorba de:


View Comments