Posted By Ioana

Veniturile Orange au crescut in al doilea trimestru cu 6%, dar sunt mai mici decat in 2010


France Telecom a anuntat joi ca Orange Romania a inregistrat, pe parcursul celui de-al doilea trimestru, venituri in valoare de 235 milioane de euro, care au fost in crestere cu 6% in comparatie cu primul trimestru din 2011. Cu toate acestea, compania anunta ca veniturile au continuat sa scada cu 4.9% comparativ cu trimestrul al doilea al anului 2010.

La sfarsitul lunii iunie Orange avea 10,1 milioane de clienti, in scadere cu 3% fata de perioada similara a anului precedent. Din numarul total de clienti 3,1 milioane folosesc solutiile Orange de date mobile. Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania, a declarat ca pe viitor se pregatesc sa faca investitii masive in extinderea acoperirii 2G si 3G.

In cel de-al doilea trimestru Orange a adoptat o noua semnatura de brand si a continuat sa inoveze prin servicii si solutii unice pe piata, precum HD voice si Extra Signal. Ne pregatim pentru iesirea din criza prin investitii masive in extinderea acoperirii 2G si 3G. Ne vom concentra eforturile sa descoperim noi modalitati de crestere si sa ne adaptam oferta in functie de profilul si cerintele consumatorilor.

Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.


View Comments