Posted By Ioana

Vodafone Romania ofera notificari gratuite prin sms utilizatorilor de Facebook


Vodafone Romania a lansat joi un nou serviciu prin care clientii, care utilizeaza Facebook, vor primi notificari gratuite prin sms chiar si atunci cand nu pot accesa internetul de pe un computer sau de pe telefonul mobil.

Mai mult, acestia pot sa fie activi pe Facebook si sa interactioneze cu prietenii lor, postand comentarii sau trimitand mesaje, tot de pe telefonul mobil: prin trimiterea unui mesaj text catre numarul 32665 (FBOOK).

Cei care isi vor activa acest serviciu vor plati 0,05 euro credit/SMS, daca detin cartela Vodafone si 0,06 Eur/SMS pentru abonati, TVA inclus.

Va remintesc ca in aprilie 2010, Vodafone Romania anunta acelasi serviciu, insa pentru reteaua de socializare Twitter. Activarea serviciu se face prin trimiterea unui mesaj cu textul START la numarul 89338 sau din setarile contului de Twitter, in sectiunea Mobile (necesita autentificare). Actualizarea status-ului de pe Twitter se face printr-un SMS la acelasi numar, tariful fiind insa de 5 eurocenti (+ TVA) pentru fiecare mesaj trimis.

Suntem foarte incantati ca odata cu adaugarea acestui nou serviciu de notificari gratuite prin intermediul SMS-urilor, putem oferi cea mai completa experienta Facebook pe telefonul mobil, in Romania.

Suntem, de altfel, printre primele companii care au promovat aceasta retea sociala la noi in tara. Iar acum, acest pioneriat este rasplatit peste asteptari: utilizarea Facebook in cadrul retelei Vodafone a crescut cu peste 50% in ultimele sase luni, fapt ce se datoreaza atat performantelor retelei noastre cat si cresterii inregistrate pe segmentul smartphone la nivelul intregii piete.

Ovidiu Paraschivescu, Team Leader Internet Development, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot dispune de noul serviciu incepand cu 28 iulie 2011. Informatii suplimentare sunt disponibile aici.


View Comments