Posted By Costin

Workshop pentru programatorii interesati de… robotica!


Mai in gluma, insa foarte in serios, Viorel Spinu s-a retras din activitatile online dedicandu-se proiectelor ce au legatura cu… robotii. Inclusiv evenimente. 😀 Astfel, cei interesati de acest mediu pot participa sambata, 30 iulie, la un workshop de Arduino, o platforma open source care te poate ajuta sa creezi obiecte electronice interactive.

Workshop-ul este 100 % practic (detalii aici), iar fiecare dintre participanti va lucra vreme de patru ore pe platforma Arduino, avand la dispozitie un Kit Arduino pentru Incepatori, care va ramane in posesia lui dupa ce se termina cursul. Workshop-ul se va desfasura sambata, pe 30 iulie 2011, intre orele 10:00 si 14:00, la sediul inventeaza.ro si este deschis tuturor programatorilor, indiferent de platforma.

Pentru noi, profanii, insa si pentru programatorii carora le-ar placea sa invete lucruri noi, iata un exemplu de ceea ce poti face cu Ardiono.

Note de subsol:
1. Viorel Spinu – Managing partner at Sety. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments