Posted By Costin

ZeList pentru presa


ZeList, primul si cel mai complex instrument de monitorizare social media din Romania, a lansat saptamana trecuta Zelist for Press (link extern), primul instrument romanesc de masurare a performantelor unui publisher in media sociale. Daca nu ma insel, serviciul este pregatit de cateva luni bune, o parte dintre rezultatele acestuia aparand si pe refresh.ro, sub tagul stiri virale.

Serviciul ofera publisherilor informatii despre articolele proprii, cat si informatii despre principalii competitori din aceeasi nisa sau la care doreste sa se raporteze. Printre acestea sunt disponibile Facebook shares, Facebook likes, Facebook comments, Twitter trackbacks, Followerii agregați ai conturilor care au preluat stirea respectiva, ori numarul preluarilor pe bloguri.

Lansat in versiune private beta, Zelist for Press este disponibil graut pentru 3 luni unui numar limitat de utilizatori. Poti solicita un cont aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments