Posted By Ioana

Aplicatii mobile pentru urmarirea evolutiei sarcinii, ori a regimului alimentar


GE, in parteneriat cu MedHelp, anunta ca a lansat noi aplicatii, care vor revolutiona lumea medicala, cum ar fi cea pentru urmarirea evolutiei unei sarcini – I’m Expecting, a regimului alimentar – My Diet Diary, urmarirea tiparelor de somn – Sleep on It, a dispozitiei – Moody Me si pentru scurte sugestii pentru o viata sanatoasa – Morsel.

Utilizatorii acestor aplicatii isi vor putea monitoriza astfel starea de sanatate, dar vor putea sa isi si monitorizeze propriile obiceiuri. Acestea sunt usor de folosit si se bazeaza pe urmarirea activitatilor proprii derulate de-a lungul unei zile – ce mancati, cum dormiti, in ce dispozitie sunteti, cum evolueaza sarcina si cum va simtiti.

Concluziile vor putea fi comunicate medicului, care le va putea folosi pentru a le oferi utilizatorilor ingrijiri mai bune, personalizate. “Interesul manifestat fata de aceste aplicatii este evident, fiind incurajat de schimbarile aparute in asistenta medicala in general,” a declarat John de Souza, Presedinte si CEO al MedHelp.

* aplicatiile sunt disponibile in AppStore.


View Comments