Posted By Costin

Apple interzice Samsung Galaxy Tab 10.1 in majoritatea tarilor din Europa, printre care si Romania


In data de 9 august, agentia germana de presa Deutsche Presse-Agentur (DPA) a raportat un ordin preliminar al Judecatoriei din Dusseldorf conform caruia distributia tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 este restrictionata in majoritatea tarilor din Europa, cu exceptia Olandei, din cauza “incalcarii unor brevete Apple“, au declarat reprezentantii Samsung.

In contrapartida, Samsung a anuntat astazi ca va lua masurile necesare pentru a raspunde acestui ordin preliminar in justitie in vederea protejarii drepturilor de proprietate intelectuala si a eliminarii aceastei restrictii.

Vanzarea produselor care au fost deja distribuite pana in 9 august pe piata locala (include si Romania) nu va suferi nicio restrictie, iar comercializarea acestora va continua in termenii optimi.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments