Posted By Costin

Armele de foc, la fel de bune precum pisicile si bebelusii (viralul de vineri)


Cand puteai sa juri ca doar pisicutele si bebelusii mai misca vizualizari pe Youtube, iata ca un clip in care un tanar rus se joaca pe un camp cu cateva arme, descoperit pe 5 august, a reusit sa inregistreze peste 3 milioane de afisari in doar 2-3 zile.

Performanta a fost ajutata si de 120 de posturi pe bloguri, peste 1200 de mesaje pe Twitter si aproape 23,000 de mentiuni pe Facebook, unele dintre cele mai slabe rezultate in media sociale pentru atatea milioane de afisari din intreaga istorie a Viralului de vineri. Ce e si mai interesant este faptul ca acest clip a inregistrat pana la aceasta ora peste 19,000 comentarii peYoutube.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments