Posted By Ioana

Bitdefender Internet Security 2011, cel mai bun produs de securitate conform AV-Test.org


Bitdefender a reusit performanta sa obtina punctajul maxim pentru protectia sistemelor, in urma celei mai recente sesiuni de testare realizata de organizatia independenta AV-Test.org, care a testat la Bitdefender Internet Security 2011 la protectia impotriva amenintarilor de tip „0-day”, detectia celor mai noi versiuni de malware si detectia celor mai raspandite amenintari virtuale, iar punctajul final a fost de 100% pentru toate aceste categorii.

Bitdefender Internet Security 2011 poate fi achizitionat OEM,, licenta pe 1 an de zile, la 45 lei. Pentru alte variante si promotii va semnalez acest link.

Rezultatul obtinut vine la scurt timp dupa ce, in cadrul sesiunii de testari pentru Q1/2011, Bitdefender a obtinut cele mai bune rezultate la toate categoriile analizate, protectie, repararea sistemului si impactul asupra performantei calculatorului, dar si singurul produs care a obtinut punctaj maxim la protectie.

La toate testarile de specialitate derulate in ultima vreme, Bitdefender a reuşit performante superioare, ceea ce intareste pozitia dominanta pe care o ocupa tehnologiile noastre pe piata de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of Labs Bitdefender.

In cadrul acestei sesiuni, 27 de produse diferite de securitate au fost supuse testarii si, inca o data, tinem sa felicitam compania Bitdefender pentru performantele obtinute. Este imbucurator sa vedem ca tehnologiile lor reusesc sa isi mentina in timp rezultatele”,a declarat Andreas Marx, CEO al AV-test.org.


View Comments