Posted By Costin

Blo6aria, pentru bloggerii pensionariUn grup de pensionari impreuna cu staff-ul Neogen

2 lucruri despre Blo6aria, cea de-a sasea editie a evenimentului Blogaria, organizat in fiecare an de catre Neogen pentru bloggeri si jurnalisti deopotriva. Pentru arhiva ultimilor 2 ani, va semnalez eticheta Blogaria.

1. Inteleg ca Luliaka fu prima locatie aleasa in urma cu 4 ani pentru acest eveniment. Aduce putin a Saturn cu dimensiunea a 2 hoteluri si 2 terase pe malul Dunarii (am dat chiar si peste o nunta!). Prea populata pentru gusturile mele, ceea ce face ca cea mai buna alegere pentru Blogaria de pana acum sa fie cea de anul trecut. Sa fie primita!

2. Bloggerii au baut mult prea mult si mult prea repede, urmand a merge la culcare precum pensionarii in jurul orelor 22. Dimineata m-a prins in compania lui Mugur Frunzetti si a noului val de jurnalisti de la Curierul National (da, mai exista). Simpatic val, de altfel :-). Am luat astfel decizia ca data aviatoare camerele sa ramana inchise pana dupa miezul noptii iar cheile sa stea in masina mea. Inchise si ele. 🙂

Si cateva fotografii.

Note de subsol:
1. Mugur Frunzetti – Manager @ Data Online Management. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments