Posted By Costin

Campaniile saptamanii 1-7 august din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising, Carmen fiind deja la al doilea articol de acest gen pe refresh.ro. Primul il gasiti aici. Sper sa va fie de ajutor si mi-ar placea sa primim si ceva feedback / completari / etc.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Campanii din inima

Razvan Pascu ne cere ajutorul in numele unor copii ingrijiti de Hospice Casa Sperantei, pentru a-i trimite in tabara vietii lor.

Festivalul de teatru tanar Ideo Ideis, Alexandria. Au scris Andreea Burlacu, Ruxandra Predescu, Bogdan Epure, Alex Tunaru, Alex Ciuca, Cristi China-Birta, Bogdan Theodor Olteanu, Marius Manole.

Au mai aparut articole despre #timisoaranoastra la Andrei Dobra si Andreea Ursu.

Golden Brau fara alcool – Car Mania. Si-au facut revizia in timp ce stateau la o bere Alin Pandaru si Raluca Popa.

Campanii platite

Lansarea Cars2. Au fost la cinema saptamana trecuta si au scris Miruna, Sorin Rusi, Cristi Dorombach.

Cristina Bazavan si Adrian Ciubotaru sunt bloggeri acreditati la festivalul de film independent Anonimul, din partea Vodafone (eu ratez festivalul anul asta, dupa ce am fost pe acolo 5 ani la rand, asa ca astept povesti frumoase).

Weekendul trecut, Cristi Dorombach, Manafu si Costin au fost la plaja Vodafone si au scris si saptamana trecuta despre cum s-au distrat.

Tot saptamana trecuta, Bobby Voicu a anuntat cine merge in Redescopera Romana 4 – Dobrogea.

Concurs Dove Men Care+ la Brand Film Festival – Am citit despre la Marius Sescu si Cristi Dorombach.

Sebastian Bargau intra in ultima saptamana de tur din Redescopera Romania pe 2 roti.

Circuite Interra TravelRazvan Pascu scrie despre circuite cu autocarul si avionul.

Arhi ne povesteste cum se distreaza in Bulgaria, unde a plecat ca tester de vacanta, intr-o campanie sustinuta de AA Travel, Ford si Rompetrol.

Nuva Ring – un contraceptiv nou pe piata, despre care povesteste Miruna Siminel.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments